Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /home/vhosts/bosmasate.nl/httpdocs/Smarty/Smarty.class.php on line 64
Bosmasate - Recreatie

 

Mennen met een marathonwagen


Bosmasate Faciliteiten Paarden Omgeving Recreatie Foto's Agenda Gastenboek Contact

Recreatie

Kuikhorne is gelegen in de driehoek Dokkum, Leeuwarden, Drachten. Het is daarom zeer goed bereikbaar en op de plek zelf is het goed toeven. Bovendien een prima plek om zowel te genieten van wat Friesland heeft te bieden als te proeven van de mooie provincie Groningen.
Voor paardenliefhebbers zijn er in onze omgeving steeds meer activiteiten. Ook is de omgeving ideaal voor liefhebbers van fietsen en wandelen, vissen en varen; voor natuurliefhebbers en mensen die interesse hebben in cultuur.
We organiseren zelf regelmatig fiets- en wandelroutes voor “een dagje onthaasten”. Deze routes voeren door onze mooie omgeving van elzensingels en boomwallen, kleine dorpjes, fietspaden en stille weggetjes.
Informatie over activiteiten of mooie routes, desgewenst ook voor de auto, willen we graag verzorgen.


De directe omgeving
Het gebied wordt genoemd: de Noardelike Fryske Wâlden.
Dit gebied wordt gekenmerkt door elzensingels, boomwallen en pingo’s.


Natuurgebieden

Watersport
Al deze plekken zijn ook door middel van een mooie fietstocht te bereiken.


Accommodaties

Zomerse activiteiten

Zwaagwesteinde Veenwouden (4 km) Noard- Burgum (6 km) Veenklooster (7 km) Burgum (8 km) Wouterswoude / Driesum (8 km) Buitenpost (9 km) Drogeham (9 km) Garijp (10 km) Dokkum (12 km) En verder