Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /home/vhosts/bosmasate.nl/httpdocs/Smarty/Smarty.class.php on line 64
Bosmasate - Faciliteiten

 

Mennen met een marathonwagen


Bosmasate Faciliteiten Paarden Omgeving Recreatie Foto's Agenda Gastenboek Contact

Faciliteiten

Wij bieden de unieke mogelijkheid van stalling terwijl u vakantie houdt. Door een samenwerking met de naast gelegen camping ‘Kuikhorne’ kunnen wij u beide aanbieden. Zij zorgen voor chalets en wij voor stalling van uw paard en / of pony. Informatie over camping Kuikhorne kunt u lezen op de website: www.kuikhorne.nl. Door een brugverbinding is het gemakkelijk om van de camping naar de stal te gaan.

Willen uw kinderen de pony graag meenemen op vakantie? Bij ons zijn paddocks met groepshuisvesting gerealiseerd. Er is een buiten bak van 20x40 waarin gereden kan worden.

Wilt u ook tijdens de vakantie uw paard trainen of berijden, dan kunt u voor de stalling bij ons terecht terwijl u vakantie houdt op de naastgelegen camping. In de rijbak (20x40) heeft u de mogelijkheid om uw paard te berijden c.q. te trainen. De stallen, zijn netjes en wij dragen zorg voor uitmesten en het voeren. Daarnaast worden de paarden dagelijks naar het weiland gebracht, wij vinden het belangrijk dat het paard ruimte krijgt voor beweging en frisse lucht. Wij willen zorg dragen voor uw paard terwijl u vakantie heeft en willen ons hier graag voor inzetten.

Bosmasate beschikt onder andere over: